Website indexeren in Google

door | okt 5, 2018 | Blog

Een website indexeren is misschien wel de belangrijkste factor in de optimalisatie keten. Als je website niet is geindexeerd zal Google niet van je bestaan afweten.

Je website laten indexeren door Google en Bing

Bing en Google indexeren gaat niet automatisch. Met een beetje geluk komen de crawlers wel voorbij maar dat kan heel lang duren. Om Google en ook Bing van het bestaan van je website op de hoogte te brengen hebben de beide zoekmachines een aanmeldings website gemaakt waar we je website en webwinkel kunnen aanmelden.

je website indexeren

Wordt je website volledig geindexeerd door Google en Bing?

Het komt vaker voor dan je denkt dat een website niet goed is geindexeerd. Dat komt meestal doordat de website niet goed in elkaar zit qua linkstructuur onderling. Google komt meestal vooraan bij de website naar binnen. Als daar geen links naar je innerpages staan wordt er niet echt verder meer gekeken en daardoor niet verder geindexeerd.

Handmatig je website in Google indexeren

Het is mogelijk dat handmatig bij Google aan te geven maar uiteindelijk zal Google de innerpages toch weer deindexeren. De meest praktische manier is er voor te zorgen dat op je hoofdpagina de belangrijkste links naar een pagina of een categorie pagina gaan waar weer links op staan die naar een aantal andere pagina’s of posts gaan. Wij kunnen interlinking ook voor je website verzorgen. Google opnieuw indexeren? Ja dat kan. Als je website qua SEO structuur niet goed in elkaar zit en wij dat aanpassen herindexeren we je website opnieuw.

Indexerings tools, werken die nog?

Nee, de meeste indexerings systemen waar maandelijks voor betaald moet worden werken niet meer zo goed als vroeger. Het is dan ook een groot probleem voor veel SEO bureaus. Zonder goede indexering rank je gewoon niet goed genoeg in de zoekmachines. Wij zijn dan ook een van de weinige SEO bedrijven in Nederland die beschikken over een speciaal indexerings-systeem die ook je web 2.0 blogs kunnen indexeren zonder enig probleem.

Index problemen bij het uitbesteden van je linkbuilding

Een ander groot probleem is dat wanneer er links naar je site worden gemaakt dit nagenoeg geen effect heeft omdat 90% van al deze baclinks niet worden geindexeerd. Je betaald wel voor het maken van backlinks maar het resultaat is minimaal. Dat geldt ook voor de meeste guestpost websites. Deze worden ook niet geindexeerd. Niet veel SEO bureaus zijn hier gek genoeg van op de hoogte. Daarom bieden wij ook deze SEO bedrijven de mogelijkheid zich met hun backlinks bij ons aan te melden waardoor wij deze voor hun indexeren.