SEO Audit met POP Voor Onpage SEO

SEO Audit Met POP

Wil jij een Audit analyse van een webpagina met POP zodat je kunt zien wat je nog moet doen met je pagina? POP is een on-page SEO-tool die webmarketeers en SEO mensen helpt om met gemak perfect geoptimaliseerde pagina’s voor Google te produceren. Heel veel factoren waarvan je het bestaan misschien niet eens wist komen aan het licht.

Of je nu een SEO-professional bent, een inhoudschrijver of een complete SEO-beginner, de flexibele workflows van POP zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat je webinhoud in een mum van tijd prachtig wordt geoptimaliseerd voor Google.

pop audit voorbeeld

pop audit voorbeeld

Laat Google-updates jouw site niet zakken met POP NLP- en E-E-A-T-functies.

E-E–A–T stands for “Experience, Expertise, Authoritativeness, Trustworthiness. De meeste sites die door Google-updates zijn getroffen, hadden allemaal problemen met E-E-A-T, dus het is geen kwestie van “of”, maar “wanneer” jouw site wordt gecontroleerd op E-E-A-T-signalen. Om je te beschermen tegen E-E-A-T-sancties, krijg je een overzicht van welke E-E-A-T functies je nog moet implementeren.

audit content met zoekwoorden met POP

Audit content met zoekwoorden met POP

Helpt deze Audit?

Absoluut want je krijgt een goed overzicht of je genoeg en de juiste headings hebt, of je zoekwoorden genoeg of te vaak voorkomen. Of de juiste NLP’s worden gebruikt. Natural Language Processing (NLP) is een deelgebied van kunstmatige intelligentie (AI). Het helpt Google de menselijke taal te verwerken en te begrijpen, zodat ze automatisch repetitieve taken kunnen uitvoeren.

Hoe werkt het?

Je geeft aan op welk zoekwoord je wil worden gevonden tezamen met de url. Je krijgt dan binnen 48 uur een rapport toegemailed. Je kunt kiezen voor alleen een rapport maar je kunt ook kiezen voor een rapport met uitleg op video door mij. Zodra je hebt betaald mail je het zoekwoord en de url naar appsmarketeers@gmail.com.

Bestel je Audit hier

Klik voor: SEO Audit met POP zonder Video – 50 euro

Klik voor: SEO Audit met POP Inclusief Video uitleg – 99 euro