Linkbuilden Uitbesteden aan Seo Masters

Linkbuilden uitbesteden met kwaliteit backlinks.

De titels van je website staan in H1, H2 en H3 en misschien ook nog in H4? Begrijpt je bezoeker waar je titels over gaan? Begrijpen de zoekmachines dat ook?

Vergeet niet dat je in eerste instantie voor je bezoekers schrijft maar dat je ook tijd moet besteden aan je onpage seo. Is de site snel en mobiel vriendelijk?

De teksten zijn met de juiste zoekwoorden ingericht? Je onpage-seo is in orde?  Dan ben je al dik over de helft om in de zoekmachines hoger te kunnen ranken.

Nu nog linkbuilden uitbesteden!

Linkbuilden uitbesteden
  • Linkbuilding uitbesteden met goede resultaten 50% 50%
Linkbuilden uitbesteden met hoge da

Linkbuilden uitbesteden om hoger in de zoekmachines te komen

Linkbuilden houdt in dat je website hyperlinks (backlinks) van andere websites verkrijgt.  Nog veel linkbuilding bedrijven maken gebruik van webpartner en linkpartner links waarin je met tientallen anderen op een pagina staat met ieder een link naar zijn website toe.

Dit soort backlinks hebben niet meer de waarde van vroeger en zijn vaak gratis te verkrijgen door middel van linkruil. Dit is een vrij tijdrovend werkje en staat niet in verhouding met het resultaat wat je ervoor terug krijgt.

Linkbuilden met hoge DA/PA

Backlinks met content van een website met hoge  DA (domein authority) en PA (Page authority) zijn van een andere orde. Dit soort kwaliteit backlinks hebben vaak een onmiddellijk effect op de ranking van je website.

Het moge duidelijk zijn dat je daar niet gratis je linkje kan plaatsen. Je kunt dat niet vergelijken met een startpagina.

Wij beschikken we over een groot netwerk van actieve Google Nieuws websites met hoge DA/PA. Deze sites worden actief gebruikt en zijn daardoor prima te gebruiken om kwalitatief hoogwaardige backlinks naar je website toe te sturen.

linkbuilden uitbesteden voorbeeld 2

Linkbuilden uitbesteden met een uitgekiende Strategie

​Met een effectieve linkbuilding campagne zorgen we ervoor dat je website met de juiste zoekwoorden hoog in de zoekmachines komt te staan. Omdat we gebruik maken van kwalitatieve websites zal je absoluut hoger gaan ranken. We maken gebruik van een mix van onze eigen kwaliteits websites en met behulp van ons netwerk.

We besteden veel aandacht aan de manier waarop we de zoekwoorden plaatsen. We linkbuilden zonder dat het onnatuurlijk op Google overkomt. Er moet variatie in de zoekwoorden zijn. Datzelfde geldt ook voor het aantal backlinks dat we per maand naar je website toe maken.

Bespaar tijd met linkbuilden

Linkbuilden uitbesteden levert veel meer voordelen op.

  • Je hebt meer tijd om je bedrijf te runnen.
  • Je krijgt een betere positie in Google.
  • Je krijgt daardoor meer bezoekers.
  • En daardoor meer omzet.
  • Linkbuilding Campagne op Maat

Alles wat met de zoekmachines te maken heeft draait om relevantie. Voordat we beginnen met linkbuilding is het belangrijk te weten welke zoekwoorden het meest relevant zijn voor het bedrijf. En ook in hoeverre het mogelijk is om met deze zoekwoorden op de eerste pagina te komen. (SEO Analyse)

Dat doen we in samenwerking met de klant. Zodra we weten welke zoekwoorden het meest relevant en ook goed te ranken zijn worden daar speciale linkbuilding campagnes voor gemaakt. Zodra die campagnes lopen is het een kwestie van tijd voordat het resultaat te zien is. Soms gaat het snel en soms duurt het wat langer.

Linkbuilden uitbesteden heeft tijd nodig

Als ondernemer wilt je niet graag vast zitten aan jaarcontracten. Bij linkbuilding moet je echter wel rekening houden met het feit dat het resultaat niet altijd binnen een paar maanden zichtbaar is.Je website gaat wel ranken maar die felbegeerde eerste pagina in Google kan langer duren dan je verwacht. Wij hanteren afhankelijk van de analyse van je website een tijdsduur van minimaal 3 tot 9 maanden om tot de plaats van bestemming in de zoekmachines te komen.

De juiste zoekwoorden maken het verschil in ranking

We ranken de zoekwoorden die we van tevoren met je afspreken. Mits het haalbaar is natuurlijk. Als je website en SEO teksten goed in elkaar zitten is de kans van slagen al een stuk beter. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan.