Je website op onze plek in Google – Site leasen?

door | okt 5, 2018 | Blog

Huur een Website bij ons

Heb je moeite om met je website op de eerste pagina van Google te komen met je zoekwoorden? Dat heeft niet altijd te maken met de competitie. Wat ons is opgevallen is dat de meeste websites en webwinkels van onze klanten niet goed in elkaar zitten qua SEO structuur. Ondanks dat er veel aandacht aan het design is gegeven kan het de ranking in Google in de weg staan omdat de structuren die Google graag ziet in een website gedeeltelijk of helemaal niet aanwezig zijn.

Ook al passen we veel content en titels aan in de website, toch blijft de structuur uiteindelijk hetzelfde. Het komt wel eens voor dat we een site geheel opnieuw in elkaar zetten. Als het gaat om een site met 5 pagina’s en wat posts hoeft dat niet zoveel te kosten. Maar gaat het om een grote uitgebreide website dan ligt het prijskaartje een stuk hoger.

Waarom je niet overal in Google op de eerste pagina staat.

Google streeft naar het beste resultaat voor de individuele gebruiker. Maar Google kijkt ook waar deze gebruiker zich bevindt. Als je in Haarlem zit en zoekt naar een loodgieter of opticien zal Google je aleen de resultaten geven die bij je in de buurt te vinden zijn. Met andere woorden, je zult geen loodgieter of optiekwinkel uit Leeuwarden tegenkomen. Wel de bedrijven in je eigen omgeving.

Zit je met het bedrijf in Den Helder en wil je ook gevonden worden door iemand in Haarlem of Maastricht, dan wordt het al een stuk moeilijker om op de eerste pagina van Google te komen bij iemand die daar woont.

Huur Een Website Bij Ons – De beste SEO structuur voor Google

Met onze lease website bieden we een oplossing aan om overal in Nederland met je website op de eerste pagina van Google te staan. Dat betekent dat als iemand zoekt op een zoekwoord in zijn woonplaats je altijd gemakkelijk te vinden bent. Onze lease website is voor 100% Google en SEO proof. Hieronder laten we je in een video zien hoe dat werkt.

Iemand zoekt op een zoekwoord, ziet onze url/site staan met titel en omschrijving. Als de bezoeker daar op klikt komt hij automatisch op je eigen website.

Het voordeel is dat je niet meer hoeft na te denken of je website wel goed genoeg in elkaar zit en of je wel of niet gevonden wordt in de provincie en de middelgrote woonplaatsen. En nog belangrijker! Met onze lease website sta je meteen op de eerste pagina van Google.

Een Website Leasen die al hoog in Google Staat? Hoe werkt dat?

Vaak worden websites en webwinkels heel mooi in elkaar gedesigned maar is er niet nagedacht over een goede structuur om hoog in Google te kunnen ranken. Veel van onze klanten begrijpen dan ook niet hoe het kan dat ze met hun mooie website niet hoog in Google staan.

Hoger in google komen zonder adwords kosten

De meeste bedrijven die niet met hun website op de eerste pagina staan gaan daardoor veel eerder adverteren in Google. Daar is op zich niets mis mee maar wanneer er al zoveel geld is geinvesteerd in een website wil je toch ook gemakkelijk gevonden worden. Veel ondernemers maken gebruik van een seo plugin, bijvoorbeeld Yoast maar vullen dat vaak verkeerd in. Regelmatig moeten we complete websites aanpassen omdat titels en omschrijving vaak niet relevant genoeg geschreven zijn.

Op eerste pagina van google komen doe je zelf wel, denken veel ondernemers

Tot op zeker hoogte is dat zeker waar maar uiteindelijk blijkt het een stuk moeilijker te zijn dan gedacht. Ook de webdesigner zal met de beste bedoelingen maar ook door onwetendheid een website niet op die felbegeerde eerste pagina krijgen zodra er veel competitie is. Er wordt veel over SEO geschreven maar de basis bestaat nog steeds uit goed geschreven teksten, titels en goede omschrijvingen. Dit gecombineerd met linkbuilding zal zeker je webwinkel hoger in google krijgen.

De zoekresultaten in Google

Een mooi uitziende website kan voor de zoekmachines juist een nachtmerrie zijn. Een zoekmachine bladert ook heel anders door een website dan een gewone bezoeker. Dat bladeren wat Google doet heet trouwens crawlen. Hoe makkelijker en sneller je website voor de zoekmachines te crawlen is, hoe sneller je ook gaat ranken. Hiervoor gebruiken we een speciaal stukje software dat voor Google een droom is om door heen te crawlen. Met als resultaat dat onze websites binnen no time op de eerste pagina van Google staan.

Er wordt gebruik gemaakt van een systeem waarmee we je mooie design website of webwinkel op de voorgrond kunnen brengen. Daarmee sta je letterlijk binnen 10 minuten op de eerste pagina van Google zodra je deze bij ons huurt. Omdat onze speciale websites per plaatsnaam of per provincie te leasen zijn ben je ook direct  in je eigen omgeving te vinden.

Elke week nieuwe Lease websites  – Ook op maat leverbaar.

Wekelijks komen er een aantal lease websites bij die gebaseerd zijn op diverse branches en al geranked staan. Natuurlijk maken wij ook op maat. Heb je interesse om met je eigen website op de eerste pagina te komen staan via ons syteem binnen notime? Neem dan contact met ons op.