Google Mijn Bedrijf Bovenaan in Google – Google Local Pack

Elk lokaal bedrijf wil met zijn Google mijn bedrijf bovenaan in Google 3 pack staan. In de top 3 staan met je GMB is ideaal voor lokale bedrijven. Denk aan een taxibedrijf, loodgieter of bijvoorbeeld een Italiaans restaurant in Amsterdam. Google laat een handig overzicht zien van de eerste drie Italiaanse restaurants inclusief Google Maps, je website en routebeschrijving. Dit heet de Google Local Pack. Het wordt ook Google 3-Pack of Snack pack genoemd.

Google Mijn Bedrijf Bovenaan in Google

 

Google Mijn Bedrijf Bovenaan in Google Local Pack? Hoe kom je daar?

Natuurlijk wil je daar met je bedrijf ook staan maar dat is niet zo gemakkelijk als het lijkt. Dat gaat niet automatisch. Google zal je niet zomaar in de top 3 plaatsen. Backlinks naar je site om in de 3 pack te kunnen komen is niet de oplossing. Er zijn ook bedrijven die geen website hebben en toch in de Google 3 pack staan. Er bestaan nogal wat misverstanden over hoe je in de 3-Pack geplaatst kunt worden.

Hoe meer sterren en reviews hoe beter?

Je zou denken dat hoe meer sterren en hoe meer reviews je hebt je dan meer kans maakt om in de 3 pack te komen. Dat is maar voor een gedeelte waar. Wel is het zo dat een bezoeker onbewust toch zal kiezen voor degene met de meeste sterren en reviews. Om in de 3 pack te komen ben je natuurlijk ook afhankelijk van de competitie.

google mijn bedrijf taxi amsterdam

Wil je je Google Mijn Bedrijf bovenaan in Google zelf zien te krijgen?

Zelf proberen om in de 3 pack te komen is eigenlijk geen optie omdat er best veel bij komt kijken tijdens het invullen van je GMB. Een fout is zo gemaakt en Google is streng met zijn regels om in de 3pack geplaatst te worden. Het kost meer tijd en geld om fouten te herstellen dan dat als we met een frisse start beginnen.

Verkeerd Invullen van je GMB heeft grote gevolgen voor je ranking!

Het komt regelmatig voor dat een bedrijf zijn Google My Business (Google Mijn Bedrijf) verkeerd heeft ingevuld. Soms komt dat omdat men het zelf heeft ingevuld maar vaak wordt het uitbesteedt aan een webdesigner die er geen ervaring mee heeft of het gewoonweg onderschat.

De Google mijn bedrijf bovenaan in Google 3pack Specialist

Wij zijn gespecialiseerd in de Google 3 pack. Niet alleen Google Mijn Bedrijf maar ook Google My map en Google Sites behoren tot onze specialiteiten. Eigenlijk zijn wij gespecialiseerd in alle Google properties. Van Google+, Google Calender, Google Slides tot Google Forms en Google Mijn Bedrijf.

Google Mijn Bedrijf Bovenaan in Google

Schema.org

Schema ook wel structured data genoemd wordt gebruikt door de zoekmachines om adresgegevens, openingstijden en bedrijfsomschrijving te kunnen lezen. Schema wordt steeds belangrijker om te kunnen ranken in Google. Maar ook voor de Google 3 pack is het belangrijk. Hoe beter alles matched met elkaar, de makkelijker je site zal ranken.

Prijzen Google 3 Packs

Prijzen zijn afhankelijk van een aantal factoren. We kijken naar de competitie en of er al een Google Mijn Bedrijf bestaat en hoe deze is ingevuld. Hoe groter de competitie hoe langer het duurt om je site in de Google 3 pack te krijgen. Prijs is op aanvraag.