Faq

Er bestaat veel onduidelijkheid over wat SEO en linkbuilding precies is en wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Hier vind je een aantal vragen met de antwoorden die we geregeld in de mail krijgen.

Frequently Asked Questions

De dagelijkse mails die ondernemers in hun mailbox ontvangen over hoe men hoog in Google kan komen, scheppen eerder verwarring dan duidelijkheid.

Linkbuilding is een specialisme geworden. Een linkbuilder zonder een netwerk van websites en blogs zal niet veel voor je bedrijf kunnen doen. Een link alleen op startpagina’s helpt niet meer.

Omdat Google regelmatig met nieuwe updates komt is het beter om gebruik te maken van een goede linkbuilding service. We zijn goed op de hoogte van eventuele veranderingen in de zoekmachines.

U

SEO

Vind hier alle vragen over onze seo en linkbuildingpakketten.
Wat voor klanten hebben jullie?
Dat zijn veel uiteenlopende bedrijven. Van advocatenbureaus tot haarproducten shops en kledingwinkels, van webwinkels tot corporate websites. Maar ook doen wij de linkbuilding voor Seo bedrijven.

Met onze SEO analyse weten we hoe sterk de competitie in Google is. Als we dan zien dat we je verder omhoog in Google kunnen krijgen zullen we je daarbij graag helpen. 

Doen jullie ‘no cure no pay’?
Nee, dat zou ook een beetje vreemd zijn. Er is veel voorbereidend werk nodig om je site te ranken in Google maar vooral ook om het daar te laten blijven staan.
Hebben jullie ook gecombineerde linkbuilding pakketten?

Ja die hebben we. Het zijn verschillende linkbuilding variaties bij elkaar die volgens ons goed bij jouw website passen.  

Blijven jullie links altijd staan?

Deze vraag krijgen we vaak maar niemand kan garanderen dat een artikel voor altijd zal blijven staan. Een post op bijv. een nieuws site zal niet langer dan een 2-3 tal maanden blijven bestaan. Als je een artikel met link op de Telegraaf of Volkskrant hebt staan dan zal die ook op een gegeven moment verdwijnen. Is eenmaal de Seo juice naar jouw website toe gegaan maakt het eerlijk gezegd niet zoveel uit.

Waarom een SEO Analyse?

We zien visueel heel aantrekkelijke websites voorbij komen. Meestal zijn die sites vanuit een designer oogpunt gemaakt zonder dat er goed is nagedacht over de structuur, relevantie en snelheid wat invloed heeft op de ranking in Google.

Maar uiteindelijk wil je met je website of webshop gewoon hoog in google zien te komen. Want gevonden worden in Google betekent nu eenmaal meer klanten en meer omzet. Vaak scoort simpelheid beter bij de zoekmachines.​

Er zijn nog best veel websites die niet geschikt zijn voor smartphones en tablets. Een website aanpassen aan het mobiele netwerk is vaak een hele klus en wordt daardoor maar achterwege gelaten.

Maar als je weet dat meer dan 50% van je bezoekers op een smartphone naar je website kijken is een mobiel geschikte website een must.

Mobiel geschikt is heel belangrijk geworden.

Een SEO plugin installeren, wat zoekwoorden toevoegen met wat tekst in een WordPress website is allang niet meer voldoende om hoog in google te komen.