Ethical Fashion bij Noumenon – Kleding Webwinkel

door | jun 27, 2017 | Blog

Noumenon Ethical Fashion

Leuke nieuwe kleding webshop. Heel speciaal eigenlijk want het zijn geen gewone kleren die worden verkocht. Het gaat om Ethical Fashion. Bij de opkomst van duurzame mode is ethical fashion een begrip geworden niet alleen bij veganisten maar ook bij mensen die wat bewuster zijn gaan leven.

Ethical Fashion Webwinkel in Amsterdam maar ook wereldwijd

Noumenon is opgericht door Dena Simaite met het idee ethiek met esthetiek te combineren. Prachtig toch? Geïnspireerd door de filosoof Kant, is Dena’s visie om ethisch verantwoorde producten te produceren en in haar webwinkel te verkopen. Een eigen Noumenon lijn. De tijdloze kledingstukken zijn samengesteld voor de bewuste vrouw die mooi en comfortabel voelt.

Voor Dena zijn ontwerp en kwaliteit de sleutel. Ze is van mening dat mode nog mooier is wanneer het ethisch verantwoord wordt gecreëerd. Het is daarom geen verrassing dat ze van pure stoffen houdt en gebruikt in haar kleding collectie. Deze collectie bestaat uit linnen, organisch katoen, cupro en Tencel (gerecycleerde houtpulp), maar Simaite werkt ook met innovatieve gerecycleerde stoffen. Deze geven een extra levensduur aan overtollige stoffen.

Elke stof en kleding vindt zijn oorsprong in Europa, om zo veel mogelijk CO2 te reduceren. Bovendien is de inkt die wordt gebruikt voor de afdrukken milieuvriendelijk. Ook de merklabels zijn gemaakt van gerecycled katoen en de labels zijn gemaakt van gerecycled papier. Last but not least, elke bestelling in Amsterdam wordt geleverd in een gerecyclede verpakking.

Met Noumenon hoopt Dena de wereld op een positieve manier te veranderen.
Haar motto is: ‘Verander de wereld en blijf jezelf terwijl je dat doet.’

Ethical Fashion en Appsmarketeers

Voor Noumenon is er veel te doen. Niet alleen het SEO gedeelte in de webwinkel zelf maar ook leggen we Dena en haar medewerkers uit hoe het beste haar producten in de webwinkel te plaatsen. Er wordt gebruik gemaakt van een WordPress site met Woocommerce. Omdat een aantal van onze eigen webwinkels onder woocommerce draaien weten we wat en hoe je het beste SEO kunt toepassen.

Natuurlijk zal dat niet resulteren in onmiddelijk zichtbaar resultaat maar binnen 3 maanden is er een stevig SEO fundament neergezet waardoor de webshop alleen maar meer zal gaan ranken.

Ben je op zoek naar Vegan fashion dan raad ik je aan een kijkje te nemen bij http://www.nou-menon.com/